RADIONICE O DISTRIBUCIJI I PROMOCIJI / RADIONICE ZA DJECU / SPECIJALISTIČKE RADIONICE

LITTLE RED DOT – MJESTO GDJE SE TVOJE IDEJE DOLAZE IGRATI

Edukacija

DISTRIBUTE THIS! DISTRIBUIRAJ TO!

MALA CRVENA TOČKICA

EDUKACIJA PO MJERI

Distribute this! Distribute this Distribute this Distribute this Mala crvena točkica Mala crvena točkica Mala crvena točkica Mala crvena točkica

Čvrsto vjerujemo da nema kraja učenju. Naš tim i suradnici posjeduju dugogodišnje i šaroliko iskustvo provedbe raznih oblika edukacije. Aktivnosti koje smo osmislili posvećene su raznim skupinama, a sve u cilju komunikacije važnosti kreativnog izričaja u artikulaciji stavova i ideja, ali i u osobnom rastu.

Osim kreativnih radionica, fokus naših programa jest i na usavršavanju filmaša (i ostalih zaljubljenika u film!) u područjima razvoja ideje, osmišljavanju promotivnih i distributivnih strategija za filmske i multimedijalne projekte. Doživotna inovacija vlastitih sposobnosti, imperativ je današnjice!

EDUKACIJA

PROGRAMI EDUKACIJE

DISTRIBUIRAJ TO! DISTRIBUTE THIS!

VIŠE

Program posvećen usavršavanju iz područja pripreme, financiranja, promocije i distribucije dokumentarnih filmova.

PROGRAMI EDUKACIJE

MALA CRVENA TOČKICA

VIŠE

Program posvećen kreativnom radu s djecom i mladima, a obuhvaća iskustvene radionice stop-animacije, igranog i dokumentarnog filma.

PROGRAMI EDUKACIJE

EDUKACIJA PO MJERI

VIŠE

Program otvoren za raznolike ideje i prijedloge. Strukturiran je po mjeri korisnika i to na način da odgovara na njihove potrebe i fokusira specifična područja.