ODRŽANA JE PREZENTACIJSKA RADIONICA NOVOG PROGRAMA

Održana je prezentacijska radionica Distribute This! u Rijeci

 

U prostoru Mini Art-kina u Rijeci, održana je prezentacijska radionica novog edukativnog ciklusa “Distribuiraj to! Distribute this! – O promociji i distribuciji dokumentarnog filma”.

Program će se u narednih nekoliko mjeseci održavati u Rijeci, a prijaviti se mogu filmski profesionalci, ali i amateri. Program je zanimljiv širokom spektru kreativaca; od dizajnera, video umjetnika, glazbenika te radnika/ca u kulturi u najširem smislu.

Jeste li ikad koristili dokumentarni film kao medij za poticanje javnog dijaloga? Kao materijal za nadopunu ili ishodište rasprava i otvaranje tema koje su bitne vašoj organizaciji? Zanima vas kako regulirati prava za prikazivanje, kako doći do kopije filma, a ne krasti verziju (sumnjive kvalitete) sa Youtubea? Kome se obratiti i kako napraviti dobru kampanju koristeći već ostvareni track-record filma?

ili

Imate li svoj film koji ste zamislili kao namjenski, ali čini vam se da bi možda mogao biti i nešto više od toga? Ne znate kako ga distribuirati i doseći što veću vidljivost? Želite koristiti film kao medij komunikacije svoje misije i ciljeva vašeg djelovanja?

Sudjelovanjem u ovom ekskluzivnom programu, moći ćete pronaći odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja.

Projekt su podržali Grad Rijeka, Hrvatski audiovizualni centar (HAVC), Istarska kulturna agencija (IKA) i Društvo hrvatskih filmskih redatelja (DHFR).

Želiš li da ti javimo o sljedećem ciklusu radionica?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Tvoje ćemo podatke koristiti isključivo za potrebe oglašavanja o edukativnim programima koje provodimo!